top of page
uitgeverij zeno boekenhandel

Boeken voor uw boekenhandel in België

Bezit u een boekenhandel ergens in België? Dan bent u waarschijnlijk regelmatig op zoek naar leuke en interessante boeken om uw aanbod mee uit te breiden. Bij Uitgeverij Zeno uit Wemmel nabij Brussel bieden we een aantal boeken die u zeker zullen weten te bekoren. Boeken uit verschillende genres en van verschillende auteurs. De bezoekers van uw boekenhandel zullen snel een nieuw favoriet boek vinden.

Benieuwd naar onze boeken?

NIEUWE EN TWEEDEHANDSBOEKEN

GOEDKOPE LEVERING

FICTIE EN NON-FICTIE

uitgeverij zeno boekenhandel

Genres van boeken voor
in uw boekenhandel

Verkoopt u als boekenhandel boeken van verschillende genres en wilt u uw aanbod nog wat extra uitbreiden? Bekijk dan de boeken van onze uitgeverij. Regelmatig hebben wij wat nieuwe boeken in ons aanbod. Zo zijn er onder andere enkele nieuwe non-fictieboeken in onze collectie. Maar u kunt ook nieuwe waargebeurde verhalen kopen voor in uw boekenwinkel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het boek ‘Ik was in Voorhechtenis’, een aanrader voor wie eens wilt weten hoe het er in een gevangenis aan toe gaat.

Haal bij ons boeken

Heeft u enkele boeken gevonden die u wilt aankopen voor in uw boekenhandel? Koop dan alle boeken online. Via onze webshop, ziet u ons volledige aanbod. Vanuit België geniet u bovendien van een gratis levering. Twijfel dan ook niet langer en breid uw aanbod boeken uit dankzij Zeno!

bottom of page